Sex og samfund

Foreningen Sex og samfund har lanceret et to nye sites, for at styrke sexualvejledningen i folkeskolen.

Hjemmesiden Sexfordig.dk er udviklet for at sikre dig som lærer og dine elever et interaktivt, tidssvarende og underholdende undervisningstilbud til brug i seksualundervisningen på 6.-10. klassetrin.Skærmbillede 2013-06-07 kl. 22.15.13

Hjemmesiden er i øjenhøjde med de unge, og de forskellige elementer af siden tager udgangspunkt i problemstillinger, dilemmaer, følelser og tanker, som er relevante for dem. Derfor er hjemmesiden interessant for de unge både i og udenfor undervisningen.

Sexfordig.dk er udviklet som en del af Sex & Samfunds undervisningskampagne Uge Sex.

Det andet site er målrettet til lærerne der skal undervise i sexualvejledning. Det hedder meget sigende bedreseksualundervisning.dk/. Her er der en masse inspirerende materiale, og vejledning til lærerne. For som der står på sitet:

God seksualundervisning kan støtte elevernes udvikling af individuelle og sociale kompetencer som selvværd, tro på sig selv, empati og anerkendelse af andre samt deres evne til at indgå i sunde og rare relationer. Alt sammen kompetencer, som ikke kommer af sig selv for alle, og som er væsentlige at besidde, når eleverne senere hen i deres liv bl.a. skal kunne sige til og fra i (seksuelle) relationer og træffe (og stå ved) fornuftige valg om blandt andet seksualitet og prævention.

 

About the Author

admin

No Comments

Så er du tilmeldt nyhedsbrev

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: