Google Drive manual

I den senere tid er jeg begyndt at bruge Google Drive til at gemme alle mine filer til mit skole arbejde. det kan jeg varmt anbefale. Integrationen til de forskellige mobile devices Læs mere »

SmåP

1.april åbner et gratis digitalt læringssite, SmåP – små produktioner, til træning af børn og unges mediekompetencer. Sitet er udviklet af Station Next i samarbejde med eksperter i digitale medier. Det markeres Læs mere »

FilmlinjenTEMA

Hvis du skal arbejde med film, eller inspireres til hvilke muligheder der er med filmediet i undervisninngen, så er FilmlinjenTEMA en rigtig god mulighed. FilmlinjenTEMA er et gratis, interaktivt læringsredskab til praktisk filmproduktion. Læs mere »

Lav smukke landkort – maps.stamen

Ind i mellem kan det være dejligt med et lidt anderledes kort.  For eksempel som en baggrund til en opgave eller præsentation. Med maps.stamen.com kan det lade sig gøre. Du kan få et fint Læs mere »

Testmoz – lav dine egen tests

Tests er vist kommet for at blive, så hvorfor ikke lave dem selv? På Frau Czepluchs blog fandt jeg en vejledning til Testmoz, som er et webbaseret værktøj til at lave egne Læs mere »

 

Saxos Rejse

Saxos Rejse er et digitalt undervisningsmateriale til historieundervisningen i grundskolens mellemtrin. Det er et rollespil, der skal give eleverne indblik i 1100-tallets hjemlige magtspil og lære dem, at sandhed og objektivitet er tvivlsomme begreber, når man beskæftiger sig med faget historie. Historie er kontekstafhængig og formidles altid ud fra nogens synsvinkel. Saxos Rejse præsenterer eleverne for et dansk middelalderunivers af konger, biskopper, munke, hirdmænd, troubadourer, trælle og friller m.fl.. I dette univers skal eleverne rejse Danmark rundt og agere historikeren Saxo på mission for ærkebiskop Absalon; De skal undersøge, hvad der skete mellem Sven, Knud og Valdemar i 1157. saxosrejse.dk

Så er du tilmeldt nyhedsbrev

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this: