Referencer

Gennem mange år har jeg afholdt kurser og holdt oplæg i mange, mange forskellige sammenhænge. Blandt mange kan nævnes: Skolebogmessen, Skoleintratræf, Århus Lærerseminarium, Uddannelsesforum, Himmelbjerggården, Århus kommune, Københavns kommune, Guldborgsund kommune, på mange efterskole og et utal af folkeskoler.

Desuden har udviklet en række digitale undervisningsmaterialer for blandt andet:

E-læringsmodul for UNI-C emu.dk
I dette modul kommer du til at arbejde med forskellige funktioner i SMART Board softwaren Notebook. Funktioner der også kan bruges i undervisningen i andre fag.

Til matematik og fysik har jeg lavet mange undervisningsforløb til SMART Board, som du kan finde på SMART Exchange exchange.smarttech.com

For Scanmaps, Nordisk korthandel,  har jeg udviklet en række undervisningsforløb, der benytter deres interaktive Flash-kort, der kan bruges på SMART Boardet.
Du kan finde dem på exchange.smarttech.com hvis du søger under geografi

Webtjenesten Lærit.dk har en lang række instruktionsvideoer, der viser hvordan du kan brug forskellige programmer og web 2.0-sites. For lærit.dk har vi udviklet en række instruktionersvideoer, der viser hvordan du kan bruge Notebook. Den software der benyttes til SMART Board.

No Comments

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: