Google apps – Education

BIGgoogle-apps-script-3.jpgGoogle tilbyder en samlet pakkeløsning, med mail, dokumenter og gemme muligheder, i form af gmail, googledoks, google drive til skolebrug: Google Apps for Education

Med Google Apps for Education gemmes alt automatisk i clouden – 100 % leveret af internettet. Det betyder, at man kan få adgang til e-mails, dokumenter, kalender og websites – og redigere disse – på stort set alle mobilenheder eller tabletter. Når som helst og hvor som helst. Hvis du bliver oprettet med skole, kan I få 30Gb gratis lagerplads i skyen. Og så er det gratis.

Få tingene gjort hurtigere

Google Apps for Education kan hjælpe med at strømline faglige opgaver som f.eks. essayskrivning og skemaplanlægning. En gruppe af studerende kan arbejde sammen på et projekt i Google Dokumenter og se ændringerne i realtid i stedet for at skulle vente på, at den nye version sendes via e-mail. De studerende kan se nøjagtigt, hvornår deres professorer er tilgængelige og omvendt med Google Kalender. Ved at fjerne disse tidskrævende flaskehalse giver Apps dig mere tid til læring og undervisning.

Her kan du oprette din skole til google apps eduction

Google Apps for Education

Så er du tilmeldt nyhedsbrev